13 Nisan 2016 Çarşamba

Sony’den Pembe Xperia Z5 Premium

Sony dünyada bir ilk olacak yeni telefon modelini tanıttı. Yeni telefon modeli Xperia Z5 Premium olurken telefonun pembe renkli olarak satışa çıkardığı da açıklandı.

Sony tarafından yapılan çalışmalar ile birlikte hazırlıkları tamamlanan Xperia Z5 Premium için resmi bir açıklama yapıldı. Açıklama ile birlikte Sony tarafından telefon modeli resmen duyurulurken kullanıcılar da cihaz hakkında bilgi sahibi olma fırsatı elde etti.

Telefonun en önemli özelliği son teknoloji alan 4K ekrana sahip olması olurken 4K ekran ile birlikte 5,5-inç ekran, Snapdragon 810 yonga-seti, 3GB DDR4 RAM, 32 GB genişletilebilir dahili hafıza Pek çok yüksek özellik bulunuyor. Telefonda yüksek bir performans sunmak isteyen Sony özellikle 4K ekrandan iyi bir verim elde edilebilmesi amacıyla diğer donanımlar da performansı ön planda tutmuş durumda.

Su geçirmez sertifikası bulunan cihaz aynı zamanda 3430 mAh batarya ile kullanıcıların sunulurken Sony kamera konusunda da yine kaliteden ödün vermemiş durumda. Cihazda 23 MP çözünürlüğünde Sony kamera bulunurken aynı zamanda kameranın Exmor sensörüne de sahip olduğu belirtildi. Yüksek kalitede fotoğraf çekimi sağlayan bu kamera üstelik temiz zoom olarak adlandırılan 5 kata kadar yakınlaştırma da sağlıyor.

Mayıs ayından itibaren satışa çıkacak modelin Türkiye'deki satış tarihi hakkında net bilgi verilmezken cihazın ilk olarak Hong Kong ve Tayvan gibi uzak doğu ülkelerinde satışa çıkması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.