27 Mayıs 2016 Cuma

Warface Oyunu Nasıl Oynanır!

Son zamanlarda popüler hale gelen CRYTEK yapımcılarından Warface' ın nasıl oynanacağını anlatacağım...

Öncelikle oyunu bilgisayarımıza kurmamız için önce Steam' i buradan indir. İndirme işlemi yaptıktan sonra Steam'i bilgisayarımıza kuralım.


Kurma işlemimiz bittikten sonra Steam' i açalım sonrasında Hesap açmamız gerekecek size göre en iyi bir isim belirleyelim örneğin; ÖzelHarekat, Afralı, Tafralı vs. gibi ismi belirledikten sonra parola oluşturalım.


E-posta adresinizide girdikten sonra size doğrulama maile gelecek hesabınızı doğrulayın. Aktif olduktan sonra Steam' i açın Mağazayı tıklayın. Arama yerine Warface yazıp ilk çıkan sonucu basın. Sizden oyunu indirmenizi isteyecektir oyunu indirin. Oyunun boyutu yaklaşık 6.9GB'tır. 


İndirme işleminiz bittikten sonra E-Posta adresinizle Warface'a kayıt olmanız gerekecektir. Kayıt olduğunuzu var sayarak oyuna giriş yapın. 


Sonrasında karşımıza gelen yazıyı yani Warface ile Steam hesabınızı birleştirmek için Tamam basıyoruz ve oyuna girişimiz yapılıyor. Hepsi bu kadar. Oyunun ne kadar güzel olduğunu Tanıtım videosundan anlayacaksınız. İyi Eğlenceler... 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.