11 Eylül 2016 Pazar

Sony Xperia X Compact Satışa Çıktı

Geçtiğimiz günlerde yapılan İFA 2016' da duyurulan Xperia X Compact satışa sunuldu. 
Kamerasıyla dikkat çekmeyi başaran Xperia X Compact fiyatı ne kadar? 

Sony'nin yeni orta segment akıllı telefonu Xperia X Compact tanıtımı üzerinden yaklaşık iki hafta geçtikten sonra bazı Avrupa ülkelerinde satışa sunuldu. Compact serisinin geleneksel yönlerini yansıtan, ancak bu defa amiral gemi modelle aynı işlemciye sahip olmayan telefon Belçika, Lüksemburg ve Hollanda'da listelendi. 



Xperia X Compact fiyatı

GSMArena sitesinde yer alan habere göre Sony'nin yeni telefonu Xperia X Compact, Avrupa'da 449 euro (Bugünkü kur ile 1.481 TL) fiyattan satışa sunuldu. Telefonun kısa süre içerisinde Avrupa genelinde boy göstermesi bekleniyor. 

Xperia X Compact'ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz Sony cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. Sony Türkiye resmi sitesinde yer alan akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. 

Xperia X Compact özellikleri

4.6 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran ile donatılan Xperia X Compact modeline altı çekirdekli Snapdragon 650 işlemcisi güç veriyor. 3 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolamanın yer verildiği telefonda lazer otofokus ve renk algılama sensörüyle desteklenen 23 megapikselarka kamera yer alıyor. 

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi sistemiyle çıkış yapan Xperia X Compact'ta ayrıca 5 megapiksel ön kamera, 2.700 mAh kapasiteli pil, 4G (Cat6) ve USB Type-C bağlantı noktası yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.