11 Eylül 2016 Pazar

İşte FiFA 17 Demo Detayları

Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan FİFA 17 Demo detayları ortaya çıktı. FIFA 17 Demo kısa bir süre sonra PC, PS4 ve Xbox One oyuncuları için erişime açılacak.

13 Eylül'de piyasaya çıkacak olan ancak öncesinde, demo içeriği de EA Sports'un resmi internet sitesinden açıklandı.Özellikle PES 2017'ye göre bizi hayli detaylı bir demo bekliyor. Demo içerisinde üç farklı oyun modu, 12 farklı takım ve 3 farklı stat yer alacak.
FIFA 17 Demo nasıl olacak?

Oyunun demo versiyonu için gerçekten çok iyi hazırlanılmış. Adeta oyunun bir ön inceleme sürümünü deneyim edeceğiz. Hikaye modu, klasik maç modu ve beceri maçları FIFA 17 demoda erişime açık olacak. EA Canadakesinlikle elindeki tüm kozları sahaya döküyor.


Elbette böylesine detaylı bir demonun gelmesinin en büyük sebebi PES 2017'nin 13 Eylül'de Kuzey Amerika için satışa sunulacak olması. FIFA 17'nin bu noktada rakibine göz dağı veren bir demoyla geldiğini söyleyebiliriz. Oyunun demo versiyonunda bulunacak takımlar:

Manchester United
Manchester City
Chelsea
Real Madrid
Juventus
Inter
Paris Saint-Germain
Olympique Lyonnais
Seattle Sounders
Bayern München
Tigres U.A.N.L. (MX)
Gamba Osaka

FIFA 17'de bulunacak statlar:

CenturyLink
Stamford Bridge
Suita City Football Stadium

FIFA 17 29 Eylülde PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 için satışa sunulacak. Rakibi PES 2017 ise 13 Eylül'de yine aynı platformlar için çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.