9 Eylül 2016 Cuma

Google Analytics Erişim Sorunu

Google'da site akışını sağlayan ve yayıncıların sitelerini ölçmesini sağlayan servisi Google Analytics'e birkaç gündür erişim sağlanamıyor. Özellikle işletmelerin web sitelerinde yapılan ölçümlerin yapılamaması Google Analytics'in tarafından yapılan açıklamada, sorunun henüz çözülemediği görülüyor.

Google'ın popüler servislerinden biri olan Google Analytics'te erişim sorunu yaşanıyor. Site sahiplerinin sitelerini Google Analytics'e entegre edip veri akışını kontrol etmesi şu günlerde pek mümkün değil; zira kullanıcılar 'Kaynak kullanılamıyor' hata ekranıyla karşılaşıyor.

Şikayetlerin artması üzerine Google Analytics tarafından yapılan açıklamada Google, bazı kullanıcıların problem yaşadığını ve sorunun üzerinde çalışıldığını bildirdi. Kullanıcılara geçici bir çözüm yolu da gösteren Google, web tarayıcının belleğinin temizlenmesi veya gizli pencere açılarak yeniden hesaba erişim sağlanarak sorunun giderilebileceğine dikkat çekti.



Google Analytics'e erişim sağlayabilmenin bir yolu bulunuyor. iPhone veya Android telefonunuza Google Analytics uygulamasını indirerek hesabınıza erişebilir, sitenize olan akışını görüntüleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.