18 Ağustos 2016 Perşembe

Huawei Mate S2 Özellikleri Ortaya Çıktı

Son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei şimdide yeni bir akıllı telefon için piyasaya giriyor. İşte yeni akıllı telefon Huawei Mate S2'nin özellikleri.


Üretim yeri Çin merkezli olan Huawei son zamanlarda popülerliğini korumaya devam ediyor. Yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışan Huawei yıldızı parlayan şirketlerden biri olmayı başarıyor.

Mükemmel özellikli ve düşük fiyatla kullanıcıların gözünü dolduran şirket bu sefer Huawei Mate S2 üzerinde çalışıyor.

Henüz bu model resmi olarak duyurulmasa da TENAA sertifika kurumu, Mate S2'nin de teknik özellikleri ile birlikte sızmasına yol açtı. Bu modelin Nexus 6P tasarımına benziyor.



İşte Cihazın Elimize Ulaşan Teknik Özellikleri;


5.5 inç Ekrana Sahip

Sızan bilgilere göre Huawei Mate S2, beraberinde 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelecek. Henüz sunacağı çözünürlük hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Bunun yanı sıra gücünü Kirin 960 yonga setinden alacağı belirtilen cihazda 4 GB RAM, 16 MP arka kamera, 8 MP ön kamera ve 3.500 mAh gücünde batarya gibi özellikler de yer alacak.

Force Touch Teknolojisini Destekleyecek
iPhone 6S ve 6S Plus ile beraber hayatımıza giren Force Touch ekran, Mate S2'de de bulunacak. Bu sayede dokunma şiddetlerini algılayacak olan telefon, sert dokunduğumuzda farklı işlemlerin yapılmasına olanak tanıyacak.

Nexus 6P ile benzer bir tasarıma sahip olacağı gözlemlenen modelin ne zaman satışa sunulacağı hakkında net bir detay ne yazık ki bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.