12 Eylül 2016 Pazartesi

Samsung Yeni Bir Telefon Daha Hazırlıyor!

Samsung ürün kapsamında geçen her gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Hindistan'da görünen Samsung geliştirdiği yeni akıllı telefon.

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Galaxy Note 7 ile adından sıkça bahsettiren Samsung, ve bu bununla ilgili sıkıntıları unutturmaya çalışan ve bununla birlikte yeni ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Uzun zamandır gündemde olan Samsung’un yeni akıllı telefonu bu seferde Hindistan’da karşımıza çıktı.


Samsung’un SM-G5510 model numarasına sahip yeni akıllı telefonu ilk olarak Wi-Fi sertifikasyon sürecinde karşımıza çıkarken GFXBench kriter testinde de karşımıza çıkmıştı.

Şimdi ise Hindistan merkezli ZAUBA’da ortaya çıkan Samsung SM-G5510, test için Güney Kore ve Çin’den Hindistan’a gönderilmiş.

1.4 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciden gücünü alan yeni model, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 12 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olacak.

Hakkında pek fazla bilgi olmadığı SM-G5510’un Galaxy On ailesine dahil olması ise muhtemel. Cihazın tanıtım tarihi ve fiyatı konusunda da bir bilgi henüz mevcut değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.