10 Eylül 2016 Cumartesi

Mobil Tarayıcılarla Masa Üstü Versiyonu Görüntüleme

Evet öncelikle mobil versiyondan masa üstü versiyonunu açma yöntemini sizlerle paylaşmak istedim. Bilindiği üzere akıllı telefonlar hayatımızda önemli yer etmeye başladı. Artık bütün işlerimizi bunlardan yapmaya başladık. Ancak bazı sitelerde web sürümüne geçme sütunu var. Ama bazı sitelerde web sürümü görüntüleme sütunu yok. Bununda olmaması bazı önemli detaylar mobil versiyonda görünmeyebiliyor. Bunu için küçük bir işlem yaptıktan sonra web sürümünü görüntüleyebiliriz. Küçük boy tablet, akıllı telefon ya da tabletler ile bir web sitesine girdiğiniz zaman bu web sitelerinin kullandığı sistemler gereği veya cihaz tarayıcıları tarafından otomatik olarak sitelerin mobil sürümlerini açabilir. Fakat bazen sitelerin mobil sürümleri masaüstü sitelerde bulunan tüm özellikleri size göstermeyebilir.

Aşağıdaki yöntemleri deneyerek mobil sitelerden masaüstü görünümlere geçebilirsiniz.

1. Tarayıcı Ayarı İle Masaüstü Siteye Giriş.

Girmek istediğiniz web sitesinin masa üstü adresine girin. Site açıldıktan sonra tarayıcı seçeneklerini açın ve “masaüstü site iste” seçeneğini ayarlayın.

Bazı tarayıcılarda bu ayar tarayıcı ayarları içinde görünüm vb ayarlar içinde mobil ve tam sürüm şeklinde olabilir. Ayarları oradan değiştirin.

2. Site Özelliklerini Kullanarak Masaüstü Siteye Girin

Girdiğiniz web site mobil sürümde açıldı ise sitelerin menüsünde veya en altında “Masaüstü sürümü” ,”tam sürüm” gibi seçenekleri kullanarak masaüstü sitelere giriş yapabilirsiniz.

3. Farklı Mobil Tarayıcılar Deneyin

Mobil Tarayıcılardan Masaüstü Siteye Girme için yukarıdaki yöntemlerden ikisi de işe yaramadı ise bu yöntemleri farklı tarayıcı uygulamaları ile deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.