16 Eylül 2016 Cuma

İOS 10 Yüklemeyin!

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan İOS 10 kulanıcılara sunulmaya başlanmıştı ancak yüklenmemesi için bir iddaa ortaya atıldı.

Güncelleme yayınladığından bu yana ne yazık ki hataların ardı kesilmedi. Şimdi de T-Mobile, Apple mobil cihazları kullananları uyardı.

T-Mobile sadece Amerika'daki müşterilerini değil, tüm dünyadaki iPhone 6, iPhone 6 Plusve iPhone SE kullanıcılarını uyardı. Firma bu cihazlara sahip kişilerin iOS 10 güncellemesini şimdilik es geçmelerini önerdi.

Bu cihazlar iOS 10'dan kaynaklanan birhatadan ötürü internet bağlantılarınıkaybedebiliyorlar ve birçok bağlantı problemi yaşıyorlar. Olayın kaynağıysa T-Mobile resmi Twitter hesabı oldu. 

Sorunun 24 ile 48 saat arasında çözüleceği belirtilirken kullanıcıların ilgili cihazlara güncellemeyi yapmaması öneriliyor. Yüklenmesi durumda bağlantı özellikleri doğru bir şekilde çalışmayabiliyor.

Eğer iOS 10 yüzünden bağlantınız sürekli gidiyor ve geri gelmiyorsa, sorun çözülene kadar yapmanız gereken işlem oldukça can sıkıcı. Bağantıyı geri getirmek için cihazınızı yeniden başlatmanız gerekiyor. Yine giderse, yine aynı işlemin uygulanması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.