19 Eylül 2016 Pazartesi

Casper Yeni Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Casper'ın yeni dizüstü bilgisayarı olan Excalibur G500 tanıtıldı. Bu mükemmel tasarım olan Casper oyun sevenler için süper diyebileceğimiz bir dizüstü bilgisayar. İşte bu süper bilgisayarın teknik özellikleri;

Nvidia GeforceGTX 970M 6GB DDR5 & GTX 960M 4GB DDR5

GeForce GTX 960M ile bir dizüstü bilgisayarda masaüstü-sınıf oyunu keşfedin. Yaratıcı grafik teknolojileri ile 1080p çözünürlükte muhteşem oyun deneyimini BatteryBoost ile iyileştirilen pil süresi ile bağlı olmadan daha uzun süre yaşayın.

GeForce® GTX 970M en sevdiğiniz AAA oyunları için ultra ayarlarda etkileyici oyun olanağı sunarak üst düzey masaüstü PC oyun performansını dizüstü bilgisayara getirir. Artık her oyunu son derece hızlı performans, güç ve olağanüstü PC oyun teknolojileri ile oynamanın yanı sıra, şarja bağlı olmadan daha uzun süre oynamanız için iyileştirilmiş pil ömrü süresi ile oynayabilirsiniz.

6. Nesil İntel İşlemci

Intel'in en yeni 6. Nesil işlemcisine sahip 14nm mimarisi, Intel HD Graphics 530 dahili işlemci grafiği ile performansı hedefleyen Core İ7 6700HQ işlemcisi, termal ve güç paylarından yararlanarak işlemci frekansını dinamik bir şekilde arttıran Intel Turbo Boost Teknolojisiyle ihtiyaç duyduğunuz anda otomatik olarak hızını arttırarak 2.6 Ghz'den 3.5Ghz'e çıkarak tamamıyla perfomansı hedeflemektedir. İhtiyaç duyduğunuzda hızaşırtma ile hızını arttırır,ihtiyaç olmayan durumlarda ise enerji tasarrufu sağlar.Bir önceki mobil performans serisinde kullanılan işlemcilere göre performansı %20 daha hızlı.

17.3” Full HD Ekran Keyfi

1920*1080 çözünürlüklü büyük ekranda oyun oynamak,hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Anti-Glare yansımasız ekran ve 85 derecelik görüş açısıyla oyunun hakimi olun.



16GB DDR4 RAM
HIZ

DDR3 e göre %50 ye kadar daha fazla bantgenişliği.
GÜÇ

Voltaj 1.2V düşmektedir, bu da güç tüketiminde DDR3’e göre 20% düşüşe neden olur.
KALİTE

JTAG boundary: sistem testi sırasında tarama yaparak hataları erkenden yakalar.
Işıklı Klavye ve Touchpad

Işıklı klavye ve touchpad, az ışıklandırmalı ortamlarda kullanım kolaylığı sağlamanın yanı sıra, etkileyici bir görünüm verir.

Touchpad ısısı 90 dereceyi geçtiğinde kırmızı aydınlatmasıyla fark yaratır.
Dolby Dijital Ses Sistemi

Dolby Digital Ses Sistemi sayesinde en maksimum ses seviyesinde oyun oynarken,film izlerken,müzik dinlerken net ve güçlü keyif sürebilirsiniz.
Windows 10 İşletim Sistemi

Windows 10'un alışkın olduğunuz görünümü ve kolay kullanımı sayesinde kendinizi bir uzman gibi hissedeceksiniz.

Windows 10 hızlı başlar ve yüksek performansla çalışır. Sizi güvenli tutmak üzere daha üstün güvenlik özelliklerine sahiptir. Kullandığınız yazılım ve donanımlar ile uyumlu çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.