16 Eylül 2016 Cuma

Asus, Yeni Zenfone 3 Modelini Duyurdu

Asus, Zenfone 3 serisine iki model daha çıkacağını duyurdu. Bu iki modelin görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı.


Asus geride bıraktığımız aylarda Zenfone 3 modelini duyurmuştu. Seri içerisinde özellikle Snapdragon 821işlemcisinden güç alan Zenfone 3 Deluxe ilgi odağı olmaya başaran telefon olmuştu. Çin belgelendirme kuruluşu TENAA’ya göre Asus iki yeni Zenfone 3 modeli daha hazırlıyor.

Görüntüleri ve teknik detayları ortaya çıkan telefonlar, Zenfone 3 modelinin farklı versiyonları olacak. Söz konusu telefonların ikisi de 5.5 inç büyüklüğünde Full HD Super IPSekrana sahip.

Sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden güç alan yeni Zenfone 3 modelleri bellek birimi itibariyle birbirlerinden ayrılıyor. Telefonlardan birinde 3 GB RAM/32 GB dahili depolama; diğerinde ise 4 GB RAM/64 GB dahili depolama yer alıyor. Cihazların hafızası ek olarak microSD kart ile artırılabilecek.

Yeni Zenfone 3 akıllı telefonlarda ayrıca 4 eksinli OIS özelliğine sahip 16 megapikselarka kamera, 8 megapiksel ön kamera çift SIM kart desteği, USB Type-C bağlantı noktası, parmak izi tarayıcısı, 3.000 mAh kapasiteli pil ve Bluetooth 4.2 öne çıkan özellikler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.