9 Ağustos 2016 Salı

LG V20 İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

Son zamanlarda merak uyandıran LG V20 ile ilgili ilk görüntüler ortaya çıktı. Tanıtımını çok az bir süre kala akıllı telefonla ilgili görüntüler ortaya çıktı.



Önden bakıldığında ince ekran çerçeveleriyle dikkat çeken LG V20’nin tasarım noktasında G5’ten ilham alacağını söylemek mümkün. G5’te olduğu gibi metal kasa ve modüler tasarımın (Sağ kısma yerleştirilen buton modülün çıkarılması için) yer verileceği V20’de çift ekran kullanımı sürdürülecek.




Tek ön kameranın yer verileceği LG V20’nin ön bölümünde üst kısma bir hoparlörün yerleştirildiği görülüyor. Bir diğer hoparlör çıkış ise telefonun altında.

USB Type-C girişine sahip olacak LG V20’nin arka bölümü G5 modeline benzer bir yapıda olacak. Çift arka kamera, LED flaş ve lazer otofokus sensörünün konumlandırıldığı çıkıntı, G5’e göre daha iyi dizayn edilmiş diyebiliriz. Kamera çıkıntısının altında parmak izi tarayıcısı yer alıyor.



LG V20’de kasa ebatları 159.5 x 78.1 x 7.7 mm şeklinde olacak. Kamera çıkıntısının olduğu bölüm ise 8,8 mm kalınlığında. LG V10 (159.6 x 79.3 x 8.6 mm) modeliyle karşılaştırıldığında V20'de daha ince ve dar bir tasarım göreceğiz.

5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak LG V20’nin işlemci birimini Snapdragon 820 oluşturacak.

4 GB RAM ve artırılabilir 32 GB/64 GB dahili depolamanın yer verileceği telefonda çift arka kameralar 16 megapiksel ve 8 megapiksel şeklinde, ön kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Selefi gibi gelişmiş bir multimedya deneyimi sunmasını beklediğimiz LG V20, Android 7.0 Nougat sürümüyle çıkış yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.