15 Ağustos 2016 Pazartesi

Huawei Mate 9 Görüntüleri Sızdırıldı

Huawei Mate 9 Görüntüleri sızdırıldı. İlk görüntüler kamera özelliklerini ortaya koydu.


Bu yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan Huwei Mate 9 görüntülerini ortaya çıkardı. Söylentilere göre Çin'in sosyal medya platformu olan Weibo tarafından yayınlanan Huawei Mate 9 görüntüleri olduğunu ve çok şık bir tasarım olduğunu ortaya koydu.

Görüntülerde Huawei'in çift kamera özelliği Mate 9 modelinde de olacağı gösteriliyor. Çinli şirket daha önce Huawei P9 ve P9 Plus’ta Leica imzası taşıyan çift kamera donanımına yer vermiş ve iyi bir performans yakalayarak popüler olmayı başardı.




Huawei Mate 9’da çift arka kamera lazer otofokus sensörü ve çift LED flaş ile desteklenecek. Kamera sensörlerinin hemen altında ise parmak izi tarayıcısı yer alacak.


İşte Huawei Mate 9 Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde GFXBench kriter testinde ortaya çıkan Huawei Mate 9’da 5.9 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran kullanılacak.

2,6 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciden (muhtemelen Kirin 970) güç alacak akıllı telefonun bellek birimi 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama şeklinde olacak.

Arka bölümde P9 serisi modellerde olduğu gibi 12 megapiksel çözünürlüklü çift kameranın kullanılacağı Mate 9’da özçekim kamerası ise 8 megapiksel.

Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak Mate 9’da Huawei’in yeni nesil Emotion kullanıcı arayzünün yer alması bekleniyor. Son olarak yılın son çeyreğinde çıkış yapacak telefonda ayrıca Huawei tarafından geliştirilen Super Charge isimli hızlı şarj teknolojisi yer alacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.