19 Ağustos 2016 Cuma

Huawei G9 Plus Tanıtımı Yapıldı

Huawei iddiasını yeni modeli olan Huawei G9 Plus serisiyle sürdürmeye devam ediyor. Peki bu modelin fiyatı ve özellikleri ne olcak?




Huawei, Çin'de yapılan etkinlikte Huawei G9 Plus tanıtımı yapıldı. Ürün yelpazesine fiyat/performans odaklı bir telefon daha ekleyen Huawei, G9 Plus modelini duyurur duyuramaz satışa çıkardı.

Huawei G9 Plus özellikleri

5.5 inç büyüklüğünde 2.5D kavisli cam kaplı Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran ile donatılan Huawei G9 Plus modeline Qualcomm üretimi sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisi güç veriyor. 2.0 GHz frekans hızlarına ulaşabilen işlemciye Adreno 506 GPU eşlik ediyor.



3 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolamanın kullanıldığı Huawei G9 Plus akıllı telefonda Sony üretimi 16 megapiksel çözünürlüklü arka kamera yer alıyor.

Xiaomi Mi 5 modelinde olduğu gibi Sony IMX298 sensörün yer verildiği telefonda 4K video çekim özelliği yer almıyor. Ancak arka kamerada OIS ve faz algılamalı odaklama teknolojileri kullanılıyor. Huawei G9 Plus modelinde özçekim içinse 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor.

Tamamı metalden oluşan bir kasanın eşlik ettiği Huawei G9 Plus’ın arka bölümünde telefon kilidini 0.3 saniyede açabilen parmak izi tarayıcısı yer alıyor.
İki günlük kullanım süresi

Android 6.0.1 Marhmallow işletim sistemi ve EMUI 4.1 çıkış yapan orta segment telefonda 3.340 mAh büyüklüğün bir pil kullanılıyor. Huawei’in iddiasına göre bu pil 2.2 günlük kullanım süresi sunuyor.



Huawei G9 Plus fiyatı ve çıkış tarihi

Huawei G9 Plus tanıtılır tanıtılmaz Çin’de satışa sunuldu. 2399 Yuan (362 dolar) fiyat etiketine sahip akıllı telefonun Huawei GX9 ismiyle IFA 2016etkinliğinde sahne alması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.