24 Nisan 2016 Pazar

Facebook mesajının okunduğu nasıl anlaşılır?

Sosyal medya devi Facebook'un mesajlaşma ve sohbet uygulaması olan Facebook Messenger hem mobilden hem de masaüstü bilgisayarlardan kullanılabiliyor. 

Peki; Messenger üzerinden gönderdiğimiz mesajların okunduğunu nasıl anlarız? İşte; Mesajların altındaki ikonların anlamları.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakama göre Facebook Messenger'ın kullanıcı sayısı 900 milyonu aşmış durumda.

Milyonlarca kullanıcının mobil cihazlarından veya masaüstü bilgisayarlarından arkadaşlarıyla iletişim kurmak için kullandıkları Messenger'da mesajların okunduğunu nasıl anlarız?

Uygulama üzerinden mesaj gönderildiğinde, söz konusu mesajın altında birbirinden farklı ikonlar görülüyor. Bu ikonlar mesajların gönderildiğini, teslim edildiğini ve okunduğunu belirtiyor.

Kullanıcıların çoğu bu ikonların ne anlama geldiğini bilmiyor. Biz de sizler için Messenger mesaj ikonlarının ne anlama geldiğini derledik.

Onay işaretli mavi daire ile Fotoğraflı daire'nin ikisinin aynı anlama gelmediğini ifade etmekte fayda var. Zira kullanıcılar bu ikonları yanlış anlıyorlar.Kullanıcının mini profil resminin görüldüğü ''Fotoğraflı Daire'', mesajın okunduğunu, ''Onay işaretli mavi daire'' ise o mesajın henüz okunmamış olduğunu ifade eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.