19 Nisan 2016 Salı

Beklenen özellik nihayet Google Play Müziğe geldi

Google Play Müzik kullanıcısının heyecanla beklediği Podcast eklentisi Google Play Müziğin son güncellemesiyle etkin hale geldi. 

Peki bir çok kullanıcının merakla beklediği Podcast özelliği ne işe yarar? Podcast özelliği nasıl kullanılır? işte tüm detaylar..

Podcast özelliği, android kullanıcılarının müzik dinleyenlerin merakla beklediği özellikler arasında yer alıyor. İOS işletim sistemlerinde kullanılabilen Podcast özelliği için Android tabanlı akıllı telefonlar için resmi açıklama yapıldı. Bugüne kadar sadece özel uygulamaların kullanılması ile yararlanılan podcast desteği, Google Play Müzik’e entegre edildi. Bu özellik ile birlikte kullanıcıların yeni müzikleri paylaşabilmesi, özel listeler oluşturabilmesi gibi pek çok işlem yapılabilecek. Peki podcast özelliği nasıl kullanılır?

Müzik dinleyicilerinin tercihleri arasında yer alan Podcast özelliğiyle özel listelerin ve yayınların hazırlaması mümkün.Özellikle yurt dışında bu yayınların paylaşılması ile sadece listeleriyle dahi popüler hale gelen kişiler bulunuyor.

Ancak Türkiye'de henüz bu özellik henüz aktif hale gelmedi. Podcast özelliğiyle ilgili edinilen bilgiye göre Google Play Müzik kullanıcıları için kullanımı oldukça kısıtlı. Türkiye'de etkin hale gelmeyen Podcast özelliğinin ise ne zaman aktif hale geleceği merak konusu oldu. Ancak bu özelliğin Türkiye'de ne zaman kullanılacağıyla ilgili henüz net bir tarih yok. Bu duruma tepki gösteren Android kullanıcısı, uzun zamandan beri beklenen bu özelliğin Türkiye'de henüz aktif hale gelmemesinin büyük bir eksiklik olduğu, pek çok kullanıcının henüz özelliğin aktif hale gelmediğini belirtti. Podcast özelliğinin tüm telefonlara gelmemesi büyük tepki oluşturdu. Podcast özelliğinin Türkiye'de ne zaman etkin hale geleceği ise şuan için merak konusu. Google Play Müzik kullanıcısının heyecanla beklediği Podcast eklentisi Google Play Müziğin son güncellemesiyle etkin hale geldi. Peki bir çok kullanıcının merakla beklediği Podcast özelliği ne işe yarar? Podcast özelliği nasıl kullanılır? işte tüm detaylar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız İşin Teşekkürler.